Call centar

033 22 33 99

Webshop

Online apoteka

Online farmaceut

Postavite pitanje

Nagrade

Šestoaprilska nagrada

Šestoaprilska nagrada dodijeljena je Javnoj ustanovi Apoteke Sarajevo za izuzetne zasluge u oblasti snabdijevanja lijekovima građana, za neposrednu pomoć oboljelim i povrijeđenim tokom agresije na bih i sarajevo kao i u mirnodopskom periodu.

Skupština grada Sarajeva dodijelila je 1999. godine Šestoaprilsku nagradu Javnoj ustanovi „Apoteke Sarajevo“ za značajna ostvarenja i izuzetne uspjehe u radu koji doprinose ukupnom unapređenju i razvoju grada Sarajeva. „Apotekama Sarajevo“ je posebno važna Povelja obitelji uručena 2002. godine od Internacionalne Lige humanista. Tu su i Priznanje za kontinuiranu podršku od Farmaceutskog fakulteta u Sarajevu, mnogobrojne zahvalnice od Bosnalijeka, Kantona Sarajevo, Zavoda za zaštitu djece i omladine “Pazarić”, Udruženja ratnih vojnih invalida.

Ujedno ova priznanja obavezuju „Apoteke Sarajevo“ da i dalje nastave sa uspješnim poslovanjem. Ipak, „Apoteke Sarajevo“ su najviše ponosne na komplimente svojih sugrađana koje im upućuju u svakodnevnim, otvorenim razgovorima. Priznanja i pohvale koje dobivamo od građana nam najviše gode, ali i potiču na aktivnosti koje su usmjerene ka daljem razvoju “Apoteka Sarajevo”.

Sve ove nagrade svjedoče o zavidnom ugledu i visokom profesionalnom rejtingu naše zdravstvene ustanove, a nezamislive su bez uposlenika, koji predano rade na pružanju vrhunske usluge svojim građanima i pacijentima.

Pitajte farmaceuta

Imate pitanje vezano za Vaše zdravlje? Potreban Vam je savjet ili informacija o terapiji?