Nagrade

Za kvalitet koji se prepoznaje

Riječ direktora

Historijat

Strategija

Organizacija

Kadar

Nagrade

ŠESTOAPRILSKA NAGRADA

za izuzetne zasluge u oblasti snabdijevanja lijekovima građana, za neposrednu pomoć oboljelim i povrijeđenim tokom agresije na BiH i Sarajevo kao i u mirnodopskom periodu.

Skupština grada Sarajeva dodijelila je 1999. godine Šestoaprilsku nagradu Javnoj ustanovi „Apoteke Sarajevo“ za značajna ostvarenja i izuzetne uspjehe u radu koji doprinose ukupnom unapređenju i razvoju grada Sarajeva. „Apotekama Sarajevo“ je posebno važna Povelja obitelji uručena 2002. godine od Internacionalne Lige humanista. Tu su i Priznanje za kontinuiranu podršku od Farmaceutskog fakulteta u Sarajevu, mnogobrojne zahvalnice od Bosnalijeka, Kantona Sarajevo, Zavoda za zaštitu djece i omladine “Pazarić”, Udruženja ratnih vojnih invalida.

Ujedno ova priznanja obavezuju „Apoteke Sarajevo“ da i dalje nastave sa uspješnim poslovanjem. Ipak, „Apoteke Sarajevo“ su najviše ponosne na komplimente svojih sugrađana koje im upućuju u svakodnevnim, otvorenim razgovorima. Priznanja i pohvale koje dobivamo od građana nam najviše gode, ali i potiču na aktivnosti koje su usmjerene ka daljem razvoju “Apoteka Sarajevo”.

SVE OVE NAGRADE SVJEDOČE O ZAVIDNOM UGLEDU I VISOKOM PROFESIONALNOM REJTINGU NAŠE ZDRAVSTVENE USTANOVE, A NEZAMISLIVE SU BEZ UPOSLENIKA, KOJI PREDANO RADE NA PRUŽANJU VRHUNSKE USLUGE SVOJIM GRAĐANIMA I PACIJENTIMA.