Novosti

Javni oglasi

Javne nabavke

Linija za sunčanje SUN

17. 07. 2019. | Novosti

Galenski laboratorij Galas Javne ustanove „Apoteke Sarajevo“ je obogatio paletu vlastitih proizvoda s novom linijom za sunčanje SUN. Linija SUN, sačinjena od šest različitih preparata, čini provjerenu formulu za zdravo tamnjenje uz zaštitu od sunčevog zračenja. Proizvodi se preporučuje i osobama koje duži period borave na otvorenom izložene sunčevom zračenju. Preparati su dermatološki testirani.

SUN ulje za sunčanje SPF 10. Kombinacija UVA/UVB filtera, zajedno s vitaminom E pruža efikasnu zaštitu od štetnog djelovanja sunčevog zračenja. Djeluje odmah nakon nanošenja i spriječava pojavu crvenila na koži. Tokom izlaganja suncu koža će postepeno tamniti. Nanijeti na kožu ravnomijerno prije izlaganja suncu. Nanošenje ulja ponoviti više puta u zavisnosti od jačine i dužine izlaganja suncu.

SUN mlijeko za sunčanje SPF 22. Kombinacija UVA/UVB filtera, zajedno s pantenolom i vitaminom E pruža efikasnu zaštitu od štetnog djelovanja sunčevog zračenja. Djeluje odmah nakon nanošenja i spriječava pojavu crvenila na koži. Tokom izlaganja suncu koža će postepeno tamniti. Nanijeti na kožu ravnomijerno prije izlaganja suncu. Nanošenje mlijeka ponoviti više puta u zavisnosti od jačine i dužine izlaganja suncu.

SUN mlijeko za sunčanje SPF 30. Kombinacija UVA/UVB filtera, zajedno s pantenolom i vitaminom E pruža efikasnu zaštitu od štetnog djelovanja sunčevog zračenja. Djeluje odmah nakon nanošenja i spriječava pojavu crvenila na koži. Tokom izlaganja suncu koža će postepeno tamniti. Nanijeti na kožu ravnomijerno prije izlaganja suncu. Nanošenje mlijeka ponoviti više puta u zavisnosti od jačine i dužine izlaganja suncu.

SUN mlijeko za sunčanje SPF 50. Kombinacija UVA/UVB filtera, zajedno s pantenolom i vitaminom E pruža efikasnu zaštitu od štetnog djelovanja sunčevog zračenja. Djeluje odmah nakon nanošenja i spriječava pojavu crvenila na koži. Tokom izlaganja suncu koža će postepeno tamniti. Nanijeti na kožu ravnomijerno prije izlaganja suncu. Nanošenje mlijeka ponoviti više puta u zavisnosti od jačine i dužine izlaganja suncu.

SUN krema za sunčanje SPF 16. Kombinacija UVA/UVB filtera, zajedno s vitaminom E i pantenolom, pruža efikasnu zaštitu od štetnog djelovanja sunčevog zračenja. Djeluje odmah nakon nanošenja i spriječava pojavu crvenila na koži. Tokom izlaganja suncu koža će postepeno tamniti. Nanijeti na kožu ravnomijerno prije izlaganja suncu. Nanošenje kreme ponoviti više puta u zavisnosti od jačine i dužine izlaganja suncu.

SUN Baby krema za sunčanje SPF 30. Kombinacija UVA/UVB filtera, zajedno s vitaminom E i pantenolom, pruža efikasnu zaštitu dječijoj koži od štetnog djelovanja sunčevog zračenja. Djeluje odmah nakon nanošenja, formirajući zaštitni sloj na površini kože, čime spriječava prodiranje štetnih UV zraka u dublje slojeve kože i pojavu crvenila. Baby krema za sunčanje s zaštitnim faktorom 30 je vodootporna i pruža sigurnu zaštitu od štetnog sunčevog zračenja u vodi i tokom kupanja.